Via mijn vader, Theo Theloesen, kwam ik al op jonge leeftijd in aanraking met karate. Zijn liefde voor de vechtkunst heeft door de jaren heen ook bij mij de passie voor martial arts aangewakkerd. Ik heb veel tijd gestoken in deze passie en buiten het karate ook bij andere vechtkunsten meegekeken en getraind.

Vanaf eind 2010 heb ik het stokje van mijn vader overgenomen en heeft hij de leiding van karateschool SEFI aan mij overgedragen. In 2012 ben ik met genoegen afgestudeerd aan de Academie Lichamelijke Opvoeding (ALO) op de HAN. De kennis die ik hier op heb gedaan over trainingsvormen en –methodes laat ik ook terugkomen in mijn karatelessen.

In mei 2014 behaalde ik bij de Karate-do Bond Nederland mij derde DAN-graad. Naast het karate beoefen ik sinds augustus 2013 ook Tai Chi en Qigong. In 2015-16 heb ik de opleidingen sportmassage en wellnessmassage afgerond bij de NGS. Sinds 2016 ben ik bondserkend leraar karate-do bij de KBN (NOC*NSF). In 2017 ben ik mijn eigen training aan gaan vullen met vechtkunsten uit de Chinese hoek, zoals Kempo, Wushu & Kung Fu. Aan het einde van dit jaar heb ik de studie Integrale Massage afgerond.

Ik streef ernaar om via de vechtkunst en de beoefening daarvan te bereiken dat mensen op eigen niveau en met plezier en enthousiasme bezig zijn met lichaamsbewustwording, weerbaarheid en respect. Ik merk dat mensen tijdens het beoefenen van karate hun energie kwijt kunnen en met een goed gevoel de les verlaten. Niet alleen omdat ze lekker hebben bewogen, maar ook omdat aspecten van karate een positieve invloed hebben op je eigen instelling.
Om dit te ervaren nodig ik je uit om gerust een keer mee te komen trainen!

Klik hier voor meer informatie

Met sportieve groet,

Gérard Theloesen