Jeugd

Naast de volwassengroep start SE-FI een jeugdgroep voor kinderen van 9 t/m 12 jaar per februari 2018. Op speelse wijze laten we kinderen kennis maken met de principes van het karate, waaronder lichaamsbewustwording, weerbaarheid en respect. De actieve lessen dragen bij aan een goede conditie en zorgen voor een gezellige, informele sfeer. De traditionele aspecten van de vechtkunst komen ook zeker aan bod, maar vanuit een losse, speelse benadering.

De examens voor de kinderen zijn eind januari en eind juni. Een sensei (karatemeester) komt dan examineren en het karatecertificaat uitreiken waarbij de aanwezigheid van ouders/ verzorgers/ kennissen op prijs wordt gesteld. De kinderen laten op deze dag zien wat ze hebben geleerd.De kinderen kunnen in sportkleding komen. Bij enthousiasme kunnen we een pak bestellen.

De lessen vinden plaats op de dinsdagmiddag (16:30 – 17:30, SE-FI health, Berg en Dalseweg 400) en op de vrijdagavond (19:30 – 20:15 uur in de gymzaal van de dominicanenstraat 53).

Heeft uw zoon of dochter interesse in het volgen van karatelessen bij SE-FI? Stuur dan een mail naar info@sefi.nl. Kom gerust een keer gratis meedoen, ouders kunnen gewoon meekijken langs de kant.